Aydınlar İlkokulu

Vizyon: Modern bir okul ortamında çevresine örnek teşkil eden bir eğitim kurumu olmak..

Misyon: Her Türk çocuğuna ,iyi bir vatandaş olmak için gerekli temel becerileri, alışkanlık ve davranışları kazandırmak,milli ve ahlaki değerlere uygun olarak çağın teknolojik gereklerini,insan ilişkilerini okulunda tatbik ederek öğrencileri bir üst öğrenime ve hayata sağlıklı bir şekilde hazırlamaktır.

Başarılar: İYİLİKTE YARIŞAN ÖĞRENCİLER AL GÖTÜR OKU GETİR PROJESİ İYİLİK YAP İYİLİK BUL PROJESİ OKUYORUM PROJESİ HAYATA GEÇİRİLDİ DEVAM EDİYOR.

Saatler: 08:30 - 12:00 13:00 - 14:30
Isınma: KLİMA
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: İYİLİKTE YARIŞAN ÖĞRENCİLER AL GÖTÜR OKU GETİR PROJESİ İYİLİK YAP İYİLİK BUL PROJESİ OKUYORUM PROJESİ HAYATA GEÇİRİLDİ DEVAM EDİYOR.

WEB - https://ortacaaydinlarilkokulu.meb.k12.tr

Adres - ARIKBAŞI MAH.HALİL İBRAHİM TOLGA CADDESİ NO75 ORTACA / MUĞLA

Öğretim Şekli :İLKOKUL NORMAL EĞİTİM OKULÖNCESİ İKİLİ EĞİTİM

Yerleşim Yeri - ORTACA İLÇE MERKEZİNDEDİR. DALAMAN´A 8 KM. KÖYCEĞİZ´E 15 KM. SARIGERME´YE 18 KM.DALYAN´A 10 KM.

Adres - ARIKBAŞI MAH.HALİL İBRAHİM TOLGA CADDESİ NO75 ORTACA / MUĞLA

Ulaşım KARAYOLU

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 79 KM ,İLÇE MERKEZİNDEDİR.